Pages

Borang

Powered byEMF HTML Contact Form

Saturday, 6 May 2017

Kak Sham-Homestay ala chalet (2H1M = RM110) teres 1 tingkat terletak di Teluk Kemang

Owner Kak Sham-Homestay Rumah Kecil terletak di Jalan Pantai Teluk Kemang di lokasi yang strategik di mana ia berhampiran dengan lokasi-lokasi seperti di bawah:

1 Kilometer dari Pekan Teluk Kemang
700 meter dari Pantai perkelahan
13 KM dari Bandar Port Dickson
300 meter dari Pasar Teluk Kemang
Homestay Rumah Kecil berukuran ~20 x 35 kaki memiliki kawasan dapur, katil (Queen size) dan bilik air serta lengkap dengan peralatan elektrik seperti tertera di bawah:

Air Condition Unit
Bilik Air (saiz 20 x 10 Kaki)
Unit Dapur mini
Cerek Elektrik
LCD TV dengan Program ASTRO

Other terms and conditions:


Muslims sahaja.
Bukan muhrim tidak dibenarkan,Sewaan – RM110 untuk 2H1M / weekend @ weekday (2pm – 12pm)


Itulah dah kata, sebab namanya Rumah Kecil, hargapun kecil jugak...

Baik semak kalendar sekarang, mungkin boleh block satu hari/hujung minggu/cuti umum yang indah untuk berkelah di Pantai Teluk Kemang. Bukan setakat boleh mandi laut, tetapi boleh juga tengok Rumah Api, Baitul Hilal (yang tengok anak bulan), Muzium Tentera, Lukut Muzium, ostrich  farm, Mini Zoo di Tiara Beach Resort (RM6 per entry), jeti kayu ke pulau burung (jeti yang selalu buat filem drama) dan tidak ketinggalan jalan-jalan cari makan di Pekan Port Dickson.

Rumah yang besar sedikit, boleh muat 2 hingga 5 orang. Package bersama extra tilam double. Harganya RM100 bagi satu malam. Keistimewaannya, tak perlu sewa tilam lagi sebab sudah tersedia dan sofa boleh digunakan juga.

Waktu Check-in ialah pada pukul 12 petang dan Check-out pada pukul 11 pagi di hari berikutnya. Saya perlukan masa satu jam tersebut untuk berkemas dan menukar apa yang patut.  
Tempahan penginapan bergantung kepada First Come First Serve Basis. Siapa yang memberi deposit separuh dari harga penginapan yang akan dikira sebagai Confirm. Hendak bayar sepenuhnyapun tidak menjadi masalah. Separuh bayaran lagi harus diberi sewaktu mengambil kunci. Deposit haruslah dijelaskan sekurang-kurangnya 5 hari sebelum tarikh. Pembatalan jika 5 hari sebelum, deposit akan dipulangkan. Tetapi jika kurang dari 5 hari, nampaknya hanya separuh deposit yang akan dipulangkan. 

Sebarang pertanyaan,
Boleh Call/Whatsapp/Message ke:-
Hubungi Ahnor 013-3563580 agen cari homestay anda untuk respon lebih cepat
0 comments:

Post a Comment